Bőrfiatalítás

A kozmetikai szolgáltatások köréből a leglátványosabb eredményt adó anti-aging kezelésekkel várlak benneteket. Szép bőr titka a minőségi hatóanyagok és a rendszeresség.

Mezoterápia

Az egyik leghatékonyabb kozmetikai eljárás, amely során orvosi tisztaságú, nagy koncentrációjú aktív hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, ahol sejtszintű hatásukat fejtik ki. Hosszú távú, látványos eredmény érhető el a kezeléssel. Itt is, mint mindenben fontos a rendszeresség. Ez egy gépi kezelés, ahol tisztítást és fertőtlenítést (igény esetén érzéstelenítést) követően egyszer használatos steril tűvel történik a hatóanyag bejuttatása. A kezelést követően a bőr kipirosodik, ami természetes reakció és rövid idő után elmúlik.

Bőrmegújítás, hámlasztás

Egy igazán komplex megoldás minden bőrtípusra. A kezelés hatására javul a bőrfelszín szerkezete és csökken a ráncok jelenléte. Az eredmény fiatalosabb, simább, feszesebb bőr. A kezelés nem kellemetlen, minimális kipirosodás megfigyelhető, ami rövid idő alatt elmúlik, az eredmény viszont azonnal érezhető. Rendszeresség természetesen itt is fontos.

A kezeléseket Pigler Eszter kozmetikus, sminktetováló végzi.

 

Pigler Eszter

Pigler Eszter

Pigler Eszter

Sminktetováló, Kozmetikus, Xtreme Lashes szempilla stylist és még sok más, ami segített idáig eljutni.

Középiskola után főiskolára mentem, közgazdász lettem és elkezdtem építeni a karrierem, de gyermekkorom óta motoszkált bennem a szépségszakmák iránti vonzalom. Úgy döntöttem megvalósítom az álmaimat. Számtalan képzés, tanfolyam, munka után az álmok sorban valóra váltak. Megnyitottam saját kozmetikámat (vidéken), most pedig Budapesten is dolgozom elsősorban, mint Sminktetováló. Ezt a szép szakmát kiváló szakemberektől tanultam., úgy mint Kalcsu Hajni és Gárdai Éva.

Célom a természetes szépség hangsúlyozása és az összhang megteremtése.

Kizárólag magas minőségű anyagokkal dolgozom.

Nálam elérhető szolgáltatások:

  • Sminktetoválás: szemöldök, szemhéj, száj
  • Anti-aging kezelések: Bőrmegújítás, feszesítés, ránctalanítás

Hozzászólások lezárva.