Elérhetőség

Darabos Évi Körömszalon

Darabos Évi Körömszalon

 
 
Budapest VI. kerület, Jókai utca 7.
(postacím: Teréz krt 32).

Nyitvatartás:
H-P: 8-20 – Bejelentkezés alapján
Szo: 9-15 – Bejelentkezés alapján

  

  

  

  

Bejelentkezés:

Csermák Leila – köröm: 0670-753-6282
Nikolov Niké – köröm: 0630-791-5107
Suri Emőke – műszempila:  0620-412-8677
Darabos Évi – köröm, műszempilla, smink: 0630-284-1444

 

 

 

 

*****************************************************
Kedves Vendégeink!

Természetesen mindenkinek közbejöhet valamilyen váratlan esemény, ami miatt nem tud eljönni az előre megbeszélt időpontra, de kérünk, hogy tisztelj meg minket azzal, hogyha ilyen előfordul, akkor az elérhetőségek valamelyikén egy telefonnal vagy sms-el értesítesz minket erről, hogy a megüresedett időpontot esetleg fel tudjuk ajánlani valaki más számára.

Éppen ezért időpontot előre lefoglalni számodra az alábbi feltételekkel tudunk:

  • Az előre egyeztetett időpontokat a tervezett szolgáltatás időtartamának függvényében adjuk. Amennyiben a megbeszélt időpontra késve érkezel, úgy nem biztos, hogy a tervezett szolgáltatást tudjuk nyújtani, a megmaradt idő függvényében tudunk kezelést ajánlani.
  • Amennyiben az előre egyeztetett időpontot nem mondod le és ezért üresen marad, a lemondott kezelés árát kénytelenek vagyunk felszámolni.
  • Amennyiben az előre egyeztetett időpontot a kezelést megelőző 24 órán belül mondod le és az időpontot minden igyekezetünk ellenére nem sikerül betöltenünk és ezért üresen marad, a lemondott kezelés teljes árát kénytelenek vagyunk felszámolni.

Bizonyos esetekben az időpont lefoglalásához foglalót kérünk, amely ha a kezelést megelőző legkésőbb 24 órával kerül lemondásra, úgy nem jár vissza, de következő időpontra felhasználható.
Amennyiben azonban nem kerül lemondásra vagy a kezelést megelőző 24 órán belül kerül lemondásra, úgy a foglaló nem jár vissza és következő időpontra sem használható fel, a következő alkalommal az eredeti kezelés teljes árát kénytelenek vagyunk felszámolni.

Amennyiben számodra ezek a feltételek nem elfogadhatóak, amennyiben éppen van üres helyünk, szívesen fogadunk, de előre időpontot adni sajnos nem tudunk.

Köszönjük a megértéseteket!