Kézápolás, műköröm

A jó megjelenéshez manapság hozzá tartozik az ápolt kéz is. Kezünket, körmeinket manikűr és műköröm segítségével varázsolhatjuk még szebbé. A tél és a nyár beköszöntével azonban kezünk fokozott törődést igényel.
A hideg szél és a napsütés okozta száraz bőr ápolására tökéletes megoldás a paraffinos kézápolás vagy a tengeri sós SPA kezelés, amely rövid idő alatt puhává varázsolja és vitaminokkal táplálja a kéz bőrét.
Munkánk során nagy figyelmet fordítunk a precíz és pontos mozdulatokra és azt az elvet valljuk, hogy inkább egy picit tartson tovább a munkafolyamat, de az eredmény legyen tartós, mintsem hetente kelljen javítani a letört, felvált körmöket.

Kézápolás, műköröm szolgáltatásaink közé tartozik:

 • Manikűr: klasszikus és korszerű technikával
 • Paraffinos bőrápolás
 • Egyszínű és francia lakkozás
 • Egyszínű és francia lakkzselé
 • Géllakkozás erősített technikával a hosszabb tartósságért
 • Saját köröm megerősítése zselével és porcelánnal
 • Francia műköröm épített technikával zselével és porcelánnal egyaránt
 • Színes, akár extrém díszített műköröm zselével vagy porcelánnal
 • Hagyományos körömformák készítése: szögletes, kerekített szögletes, mandula, kerek
 • Extrém körömformák készítése: stiletto, gótikus mandula, orosz mandula, pipe, edge
 • Díszítés akrilfestékkel, akvarellel, porcelánnal, zselével és Swarovski kövekkel

A kezelések időtartama az elvégzendő munkától függ, átlagosan egy manikűr és lakkzselé kb. 1-1,5 órát, egy új épített francia műköröm kb. 2,5 órát, egy hosszabb, díszítettebb műköröm akár 3-4 órát is igénybe vesz.
A kezeléseket Csermák Leila, Darabos Évi, és Nikolov Niké végzi.

 

Csermák Leila

Mindig is közel állt hozzá az alkotás, a művészet. Gyerekként rengeteget rajzolt, festett, mindig alkotott valamit.
Általános iskolából művészeti gimnáziumba ment tovább, ahol grafikusnak, később pedig animátornak tanult. Gimis évei alatt több műkörmösnél is megfordult, és teljesen beleszeretett már az első alkalomtól fogva a szép körmökbe.

Közben belekóstolt más szakmákba is, végül sok évvel később beiratkozott a Crystal Nails Körmösakadémiába, ahol 2022. februárjában jeles eredménnyel végezett és szinte egyből dolgozni kezdett egy szalonban. A folyamatos szakmai fejlődése mellett nagyon élvezi, hogy alkothat és kiteljesedhet a kreatív énje ismét.

Zseléből, acrylgel-ből és porcelánból készít csodaszép körmöket Vendégei legnagyobb megelégedésére, emellett a természetesebb körmök kedvelőinek erősített lakkzselét készít. Hosszútávú céljai közé tartozik, hogy extrém körmöket is alkothasson, valamint szeretné magát versenyeken megmérettetni.

Leila néhány munkája:

Leila további munkáit a Képek között találod meg.

 

 

Nikolov Niké

Nikolov Niké

2020-ban végeztem a Crystal Nailsnél. Mindig is érdekelt a festészet, a különböző anyagok kreatív felhasználása, a művészi alkotások. A műkörömépítésre is egyfajta művészetként tekintek.

Hogy a szakmámban precízebb, minőségibb munkát tudjak végezni részt vettem több továbbképzésen. Megszereztem a Körmös Diplomámat Zselés és porcelán építésből, amely magasabb szintű szakmai tudást adott.

Emellett a Crystal Nailsnél dolgoztam szaktanácsadóként, ahol megismertem a legkülönbözőbb, minőségi alapanyagokat és ezek pontos használatát. A munkám során ezekkel a minőségi anyagokkal dolgozom, követve a szezonálisan megjelenő újdonságokat. 

Ez a szakma lehetőséget biztosít, hogy kreatív alkotó munkát végezhessek, ami örömmel tölt el és hobbiként is tekinthetek rá. 

Vendégeim számára mindig tartós, minőségi és szép végeredményt szeretnék nyújtani, amit én is boldogan viselnék! Fontos nekem, hogy a szalonban töltött idő vidáman teljen, jókat beszélgessünk és megvalósítsam a kedves vendégeim elképzeléseit.

Niké néhány munkája:

Niké további munkáit a Képek között találod meg.

 

 

Darabos Évi

2002 óta dolgozik műkörömépítőként a szakmában. 2006 óta foglalkozik oktatással OKJ-s alaptanfolyamokon és továbbképzéseken egyaránt. A Darabos Évi MűkörömAkadémia megalapítója és vezető oktatója.
Rengeteg magyar és külföldi továbbképzésen vett részt, ahol technikai és díszítésekkel kapcsolatos tudását bővítette, így szinte semmilyen kéréssel nem tudod őt zavarba hozni.
2007 óta versenyez építő versenyeken, 12-szeres Magyar Bajnok, 3-szoros Európa Bajnok, Világbajnoki Ezüstérmes, többszörös Olimpiai Bajnok, a 2012-es, 2013-as és 2015-ös londoni Körömolimpia Győztesek Győztese. Emellett többszörös Svéd Bajnok, Norvég Bajnok és Angol Bajnok.

Évi néhány munkája:

Évi további munkáit a Képek között találod meg.