Kézápolás, műköröm

A jó megjelenéshez manapság hozzá tartozik az ápolt kéz is. Kezünket, körmeinket manikűr és műköröm segítségével varázsolhatjuk még szebbé. A tél és a nyár beköszöntével azonban kezünk fokozott törődést igényel.
A hideg szél és a napsütés okozta száraz bőr ápolására tökéletes megoldás a paraffinos kézápolás vagy a tengeri sós SPA kezelés, amely rövid idő alatt puhává varázsolja és vitaminokkal táplálja a kéz bőrét.
Munkánk során nagy figyelmet fordítunk a precíz és pontos mozdulatokra és azt az elvet valljuk, hogy inkább egy picit tartson tovább a munkafolyamat, de az eredmény legyen tartós, mintsem hetente kelljen javítani a letört, felvált körmöket.

Kézápolás, műköröm szolgáltatásaink közé tartozik:

  • Manikűr: klasszikus és korszerű technikával
  • Paraffinos bőrápolás
  • Egyszínű és francia lakkozás
  • Egyszínű és francia lakkzselé
  • Saját köröm megerősítése zselével és porcelánnal
  • Francia műköröm épített technikával zselével és porcelánnal egyaránt
  • Színes, akár extrém díszített műköröm zselével vagy porcelánnal
  • Hagyományos körömformák készítése: szögletes, kerekített szögletes, mandula, kerek
  • Extrém körömformák készítése: stiletto, gótikus mandula, orosz mandula, pipe, edge
  • Díszítés akrilfestékkel, akvarellel, porcelánnal, zselével és Swarovski kövekkel

A kezelések időtartama az elvégzendő munkától függ, átlagosan egy manikűr és lakkzselé kb. 1 órát, egy új épített francia műköröm kb. 2,5 órát, egy hosszabb, díszítettebb műköröm akár 3-4 órát is igénybe vesz.
A kezeléseket Darabos Évi, Szabó Lilla és Szörnyi Réka  végzi.

 

 

Szörnyi Réka

Szörnyi Réka
Réka 2 éve dolgozik kézápoló és műkörömépítőként, ezidáig vidéken élt, de úgy döntött, felköltözik Budapestre és megmutatja tudását a budapesti Vendégeknek is. Kiskorától kezdve kapcsolatban van a művészetekkel, képzőművészeti szakközépiskolát végzett, így nem csoda, hogy munkáiban törekszik a harmóniára és az egyediségre. Nagyon szeret továbbképzésekre járni, folyamatosan azon dolgozik, hogy maximális precizitással és a legújabb technikákkal álljon rendelkezésre. Zseléből és porcelánból készít csodaszép körmöket Vendégei legnagyobb megelégedésére.

 

 

 

Réka néhány munkája:

Réka további munkáit a Képek között találod meg.

 

Szabó Lilla

Szabó Lilla

 

 

 

 

 

 

 

Lilla néhány munkája:

Lilla további munkáit a Képek között találod meg.

 

Darabos Évi

Darabos Évi
2002 óta dolgozik műkörömépítőként a szakmában. 2006 óta foglalkozik oktatással OKJ-s alaptanfolyamokon és továbbképzéseken egyaránt. A Darabos Évi MűkörömAkadémia megalapítója és vezető oktatója.
Rengeteg magyar és külföldi továbbképzésen vett részt, ahol technikai és díszítésekkel kapcsolatos tudását bővítette, így szinte semmilyen kéréssel nem tudod őt zavarba hozni.
2007 óta versenyez építő versenyeken, 12-szeres Magyar Bajnok, 3-szoros Európa Bajnok, Világbajnoki Ezüstérmes, többszörös Olimpiai Bajnok, a 2012-es, 2013-as és 2015-ös londoni Körömolimpia Győztesek Győztese. Emellett többszörös Svéd Bajnok, Norvég Bajnok és Angol Bajnok.

 

 

Évi néhány munkája:

Évi további munkáit a Képek között találod meg.

 

Hozzászólások lezárva.