Kézápolás, műköröm

A jó megjelenéshez manapság hozzá tartozik az ápolt kéz is. Kezünket, körmeinket manikűr és műköröm segítségével varázsolhatjuk még szebbé. A tél és a nyár beköszöntével azonban kezünk fokozott törődést igényel.
A hideg szél és a napsütés okozta száraz bőr ápolására tökéletes megoldás a paraffinos kézápolás vagy a tengeri sós SPA kezelés, amely rövid idő alatt puhává varázsolja és vitaminokkal táplálja a kéz bőrét.
Munkánk során nagy figyelmet fordítunk a precíz és pontos mozdulatokra és azt az elvet valljuk, hogy inkább egy picit tartson tovább a munkafolyamat, de az eredmény legyen tartós, mintsem hetente kelljen javítani a letört, felvált körmöket.

Kézápolás, műköröm szolgáltatásaink közé tartozik:

  • Manikűr: klasszikus és korszerű technikával
  • Paraffinos bőrápolás
  • Egyszínű és francia lakkozás
  • Egyszínű és francia lakkzselé
  • Saját köröm megerősítése zselével és porcelánnal
  • Francia műköröm épített technikával zselével és porcelánnal egyaránt
  • Színes, akár extrém díszített műköröm zselével vagy porcelánnal
  • Hagyományos körömformák készítése: szögletes, kerekített szögletes, mandula, kerek
  • Extrém körömformák készítése: stiletto, gótikus mandula, orosz mandula, pipe, edge
  • Díszítés akrilfestékkel, akvarellel, porcelánnal, zselével és Swarovski kövekkel

A kezelések időtartama az elvégzendő munkától függ, átlagosan egy manikűr és lakkzselé kb. 1 órát, egy új épített francia műköröm kb. 2,5 órát, egy hosszabb, díszítettebb műköröm akár 3-4 órát is igénybe vesz.
A kezeléseket Darabos Évi, Minda Zsuzsa és Szörnyi Réka végzi.

Minda Zsuzsa

Minda Zsuzsa

Szeretek tanulni. Az életemet végig kíséri a tanulás. A közgazdász diploma megszerzése után számviteli területen dolgoztam évekig, közben az adótanácsadói és okleveles könyvvizsgálói képesítést is megkaptam. Az elmúlt években könyvvizsgálóként tevékenykedtem, mely szakma nagy türelmet, odafigyelést, kitartást és precizitást igényel. Ezeket a tulajdonságokat az erősségemnek mondhatom, de a számomra fontos kreativitást, az alkotási vágyamat csak a szabadidőmben tudtam kiélni. Varrás, kötés, ékszerkészítés, gyöngyfűzés, mindenféle kézműves technikák a kedvelt elfoglaltságaim.
A körmök iránti érdeklődésem hobbinak indult, kíváncsiságból 2018-ban elvégeztem egy gél lakk és díszítései tanfolyamot, mely teljesen magával ragadott. Megtaláltam azt a tevékenységet, ami elsőre szerelem lett. Eldöntöttem, hogy szakmát váltok, így elvégeztem az OKJ-s képzést a Crystal Nails Körmösakadémián. A tanulását azóta sem fejeztem be, több díszítő és technikai továbbképzésen, szakmai rendezvényen vettem részt és a jövőben is szeretném tudásomat folyamatosan fejleszteni, tökéletesíteni. Terveim között szerepel a versenyzés is, hiszen a felkészülés is tanulás, az így megszerzett tudást és tapasztalatot beépíthetem a mindennapi tevékenységembe. Szívesen dolgozok mindegyik anyaggal (porcelán, akrilzselé, zselé, gél-lakk), de legjobban a díszítés ragad magával.

Zsuzsa néhány munkája:

Zsuzsa további munkáit a Képek között találod meg.

Szörnyi Réka

Szörnyi Réka

Réka 2 éve dolgozik kézápoló és műkörömépítőként, ezidáig vidéken élt, de úgy döntött, felköltözik Budapestre és megmutatja tudását a budapesti Vendégeknek is.
Kiskorától kezdve kapcsolatban van a művészetekkel, képzőművészeti szakközépiskolát végzett, így nem csoda, hogy munkáiban törekszik a harmóniára és az egyediségre. Nagyon szeret továbbképzésekre járni, folyamatosan azon dolgozik, hogy maximális precizitással és a legújabb technikákkal álljon rendelkezésre.

Zseléből, acrylgel-ből és porcelánból készít csodaszép körmöket Vendégei legnagyobb megelégedésére.

Réka néhány munkája:

Réka további munkáit a Képek között találod meg.

Darabos Évi

Darabos Évi

2002 óta dolgozik műkörömépítőként a szakmában. 2006 óta foglalkozik oktatással OKJ-s alaptanfolyamokon és továbbképzéseken egyaránt. A Darabos Évi MűkörömAkadémia megalapítója és vezető oktatója.
Rengeteg magyar és külföldi továbbképzésen vett részt, ahol technikai és díszítésekkel kapcsolatos tudását bővítette, így szinte semmilyen kéréssel nem tudod őt zavarba hozni.
2007 óta versenyez építő versenyeken, 12-szeres Magyar Bajnok, 3-szoros Európa Bajnok, Világbajnoki Ezüstérmes, többszörös Olimpiai Bajnok, a 2012-es, 2013-as és 2015-ös londoni Körömolimpia Győztesek Győztese. Emellett többszörös Svéd Bajnok, Norvég Bajnok és Angol Bajnok.

Évi néhány munkája:

Évi további munkáit a Képek között találod meg.