Kézápolás, műköröm

A jó megjelenéshez manapság hozzá tartozik az ápolt kéz is. Kezünket, körmeinket manikűr és műköröm segítségével varázsolhatjuk még szebbé. A tél és a nyár beköszöntével azonban kezünk fokozott törődést igényel.
A hideg szél és a napsütés okozta száraz bőr ápolására tökéletes megoldás a paraffinos kézápolás vagy a tengeri sós SPA kezelés, amely rövid idő alatt puhává varázsolja és vitaminokkal táplálja a kéz bőrét.
Munkánk során nagy figyelmet fordítunk a precíz és pontos mozdulatokra és azt az elvet valljuk, hogy inkább egy picit tartson tovább a munkafolyamat, de az eredmény legyen tartós, mintsem hetente kelljen javítani a letört, felvált körmöket.

Kézápolás, műköröm szolgáltatásaink közé tartozik:

 • Manikűr: klasszikus és korszerű technikával
 • Paraffinos bőrápolás
 • Egyszínű és francia lakkozás
 • Egyszínű és francia lakkzselé
 • Géllakkozás erősített technikával a hosszabb tartósságért
 • Saját köröm megerősítése zselével és porcelánnal
 • Francia műköröm épített technikával zselével és porcelánnal egyaránt
 • Színes, akár extrém díszített műköröm zselével vagy porcelánnal
 • Hagyományos körömformák készítése: szögletes, kerekített szögletes, mandula, kerek
 • Extrém körömformák készítése: stiletto, gótikus mandula, orosz mandula, pipe, edge
 • Díszítés akrilfestékkel, akvarellel, porcelánnal, zselével és Swarovski kövekkel

A kezelések időtartama az elvégzendő munkától függ, átlagosan egy manikűr és lakkzselé kb. 1-1,5 órát, egy új épített francia műköröm kb. 2,5 órát, egy hosszabb, díszítettebb műköröm akár 3-4 órát is igénybe vesz.
A kezeléseket Szabó Sára, Csermák Leila, Darabos Évi, és Palaga-Guzi Henrietta végzi.

Szabó Sára

Szabó Sára

2018 óta érdekli a körmözés világa, később, 2021-ben a Crystal Nails oktatásán sikeres szakmai vizsgát tett, mint Kézápoló és Műkörömépítő.


Tudását folyamatosan fejleszti különböző tanfolyamokkal, továbbképzésekkel. Fontos számára az egyedi stílus, precizitás és esztétika.

Figyelemmel kíséri az új trendeket, úgymint a glitter ombre, a krómporok, a színes ombre, valamint csodaszépen fest egyedi mintákat.

Szeretettel várja meglévő és új Vendégeit erősített gél lakkozásra, műköröm töltésre vagy építésre!

Sára néhány munkája:

Sára további munkáit a Képek között találod meg. 

Csermák Leila

Mindig is közel állt hozzá az alkotás, a művészet. Gyerekként rengeteget rajzolt, festett, mindig alkotott valamit.
Általános iskolából művészeti gimnáziumba ment tovább, ahol grafikusnak, később pedig animátornak tanult. Gimis évei alatt több műkörmösnél is megfordult, és teljesen beleszeretett már az első alkalomtól fogva a szép körmökbe.

Közben belekóstolt más szakmákba is, végül sok évvel később beiratkozott a Crystal Nails Körmösakadémiába, ahol 2022. februárjában jeles eredménnyel végezett és szinte egyből dolgozni kezdett egy szalonban. A folyamatos szakmai fejlődése mellett nagyon élvezi, hogy alkothat és kiteljesedhet a kreatív énje ismét.

Zseléből, acrylgel-ből és porcelánból készít csodaszép körmöket Vendégei legnagyobb megelégedésére, emellett a természetesebb körmök kedvelőinek erősített lakkzselét készít. Hosszútávú céljai közé tartozik, hogy extrém körmöket is alkothasson, valamint szeretné magát versenyeken megmérettetni.

Leila néhány munkája:

Leila további munkáit a Képek között találod meg.

 

Palaga-Guzi Henrietta

Nagyon fiatalon lett saját műkörme, a saját körmei rossz állapota miatt és 14 éves kora óta érdekli a szakma.
16 éves kora óta készíti magának a körmeit. Az OKJ vizsgát 2021 év elején szerezte meg. Dolgozott szalonban, de egy pici kihagyás után most újra ennek a szakmának szenteli az életét.


Mindig is fontos részét képezte a kreativitás az életének, melyet körmösként meg is tud valósítani.

Több személyes és online továbbkézésen is részt vett, hogy tudását kiegészítse a legújabb technikákkal, így bátran kérhetsz tőle géllakkozást, erősített géllakkozást, műkörömépítést zselével, porcelánnal és acrylgellel.

Heni néhány munkája:

Heni további munkáit a Képek között találod meg.

 

 

 

Darabos Évi

2002 óta dolgozik műkörömépítőként a szakmában. 2006 óta foglalkozik oktatással OKJ-s alaptanfolyamokon és továbbképzéseken egyaránt. A Darabos Évi MűkörömAkadémia megalapítója és vezető oktatója.
Rengeteg magyar és külföldi továbbképzésen vett részt, ahol technikai és díszítésekkel kapcsolatos tudását bővítette, így szinte semmilyen kéréssel nem tudod őt zavarba hozni.
2007 óta versenyez építő versenyeken, 12-szeres Magyar Bajnok, 3-szoros Európa Bajnok, Világbajnoki Ezüstérmes, többszörös Olimpiai Bajnok, a 2012-es, 2013-as és 2015-ös londoni Körömolimpia Győztesek Győztese. Emellett többszörös Svéd Bajnok, Norvég Bajnok és Angol Bajnok.
Évi minden fő anyagtípussal és technikával dolgozik: erősített géllakkozás, műkörömépítés zselével, porcelánnal, acrylgellel.

Évi néhány munkája:

Évi további munkáit a Képek között találod meg.