Műszempilla

A mai modern műszempilla építés lényege, hogy nem egy sorba rendezett vagy vastag tincsekbe fogott szempillát ragasztunk fel, hanem egyetlen szál szempillát vagy egy, a szakember által extra vékony szálakból kialakított tincset pontosan a saját pillára rögzítünk folytatólagosan, szinte láthatatlanul.

Ezzel a technikával a műszempilla felhelyezésével a saját szempilla hosszabbítása és/vagy dúsítása érhető el, így igényünknek megfelelően választhatunk a teljesen természetes hatástól egészen a drámai, csábos pillantásig.

A felhelyezés előtt többféle íveltség (C és D ív), többfajta vastagság (0,05, 0,07, 0,10 vagy 0,15) valamint többfajta hosszúság közül választhatsz, így valóban olyan pillantásod lehet, amire igazán vágysz!

Nagy figyelmet fordítunk a precíz és a megfelelő számú pillák felhelyezésére, 1D hagyományos pillák készítésekor első alkalommal (a saját szempillák számától és állapotától függően) szemenként kb. 100 szálat helyezünk fel, 2D duplázott pillák készítésekor kb. 200 szálat, 3-4D Light volume pillák készítésekor kb. 300-400 szálat, míg  5-7D Volume pillák készítésekor kb. 500-700 szálat, így már rögtön ébredés után, smink nélkül a tükörben egy szép tekintet pillant vissza.
Szempillaspirálra vagy erős sminkre a hétköznapokban ezután nem lesz szükséged! Amennyiben mégis sminkeled magadat, nyugodtan megteheted, csupán arra figyelj, hogy a sminklemosód ne legyen zsíros, olajos alapú.

Az első felhelyezést követően, ha te is beleszerettél a pilláidba és továbbra is viselni szeretnéd őket, kb. 3 hét múlva a kihullott szálak pótlása, ún. töltése szükséges.
Amennyiben egy alkalomra volt szükséged a csábos pillantásra, a felhelyezett pillák oldószerrel, a saját pilláid károsodása nélkül eltávolíthatóak.

Az első felhelyezés időtartama hagyományos 1D technika esetén kb. 2 óra, a töltés időtartama kb. 1-1,5 óra, 2D duplázott technika esetén az első felhelyezés kb. 2,5 óra, töltése pedig kb. 2 óra, Light Volume (3-4D) és Volume (5-7D) technika esetén az első felhelyezés kb. 2,5-3 óra, töltése pedig kb. 2 óra.

Fontos!
Az alábbiak be nem tartása jelentősen csökkenthetik a szempillák tartósságát:

  • Szempilla felhelyezésre vagy töltésre sminkeletlenül érkezz!
  • A felhelyezést előtt és közvetlenül utána ne használj szemcseppet, sminktörlő kendőt, ne göndörítsd szempilláidat.
  • Ne húzogasd, dörzsölgesd a műszempillákat.
  • Ne használj olaj alapú és 2 fázisú olajos sminklemosót.
  • A felhelyezést követő 48 órán belül kerüld a vízgőzt, szoláriumot, szaunát és az erős verejtékkel járó sportot.
  • A felhelyezést követő 2 napon belül a szempillákat nem érheti víz.
  • A műszempillára ne használj szempilla spirált.
  • A műszempillákat óvd minden olaj és zsír tartalmú anygtól úgymint sampon, pakolás, tusfürdő, krém, arctisztító.

A kezeléseket Suri Emőke és Darabos Évi végzi.

Suri Emőke

Suri Emőke
Emőke 5 éve foglalkozik szempilla építéssel, és olyan kiváló mesterektől tanult, mint Nagy Zsinett (Zsinett Lashes) és Gera-Király Anita (Szépség-gyár).
Építészmérnöki végzettségének köszönhetően nagyon fontosnak tartja a pontos, precíz munkavégzést ami a szempillaépítés során elengedhetetlen.
A különböző technikák elsajátításának köszönhetően a természetes hatás mellett az extrém látványos pillasor megépítése sem okoz nehézséget neki, szereti megtalálni a vendég adottságainak és stílusának megfelelő pillasort.

Emőke néhány munkája:

Emőke további munkáit a Képek között találod meg.

Darabos Évi
Évi 7 éve foglalkozik szempilla építéssel, az alapképzés elvégzése után több továbbképzésen is rész vett, Taján Viktóriánál (Vicushka Lashes), Gera-Király Anitánál (Szépség-gyár) és Nagy Zsinettnél (Zsinett Lashes).

Ahogy munkája során mindig, a szempillaépítés során és fontosnak tartja a precíz, pontos munkát és a szép, tartós végeredményt.
Kedvence a duplázott technika, de a természetes hatású alapszettet és a volume technikát is nagyon szereti, így bátran kérheted tőle bármelyik technikát, örömmel és maximális odafigyeléssel készíti majd el Neked.

Évi néhány munkája:

Évi további munkáit a Képek között találod meg.