Sminktetoválás

A sminktetoválás feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, szépségének kiemelése kortól függetlenül. A természetes sminktetoválás mindig egyénre szabott.

 

Szemöldök

A szemöldök egyfajta keretet ad az arcnak. A vonásokhoz illő, jól kiválasztott szín és forma harmóniát teremt az arcon, így kiemelve annak szépségét.

Technikák:

  • Szálazott: A tetoválás elkészítéskor vékony szálakat húzunk, melyek követik a természetes szálak növekedési irányát, így nagyon természetes hatás érhető el. Dúsabb, élénkebb szemöldök, igazán trendi technika.

  • Satír: Régi idők technikája, ma már ilyen tömör hatást kevesen kérnek, de aki nagyon határozott, karakteres szemöldököt szeretne vagy akinek a meglévő tetoválása így készült, nekik ezzel a technikával lehet színt, formát frissíteni.

  • Soft púder: Satír technikánál sokkal lágyabb. Az eredmény inkább a frissen festett szemöldökhöz hasonlít, mint a ceruzával vagy porral való sminkeléskor. A markáns karakteresség helyébe így a kifinomult púderhatás lép. Szálazott technikával kombinálva még természetesebb.

Szemhéj

A szemhéjkontúr mindenkinek jól áll, hiszen az arc nőiességét hangsúlyozza, valamint a legpraktikusabb dolog is, amivel elfelejtheted az elmaszatolódott szemfestéket és rengeteg időt spórolsz.

Technikák:

  • Szempilla sűrítés: A szempilla szálak közé tetoválva kiemeljük a szem természetes ívét. A tekintet kifejezőbb, a pillák dúsabbnak hatnak.

  • Tusvonal: A szempillák sűrítésén túl örök klasszikus a tusvonal, amit igény szerint vékonyabb/vastagabb változatban húzunk a felső szemhéjadra.

  • Füstös szemhéj: Napjaink sminktrendjei között kiemelkedő helyet foglal el a füstös szemhéj. Akár a lágyabb, visszafogottabb púderes hatásra vágysz, akár a feltűnőbb megjelenést kedveled ez a technika remek választás.

Ajak

Az ajaktetoválás ideális megoldás, ha diszkrét, szebb formájú, egységesebb ajakra vágysz, és akkor is, ha igazán nőies rúzsozott hatást kedveled. Megkülönböztetünk teljes satírt és félsatírt. Remek választás idősebb hölgyeknek is, akiknek már kicsit elmosódott a kontúrvonal, vagy megfakult a szín.

A sminktetoválás kiváló megoldás, ha kifogástalan megjelenést szeretnél a mindennapokban, éjjel-nappal, télen-nyáron, sportoláskor, strandon….

A kezeléseket Pigler Eszter kozmetikus, sminktetováló végzi.

 

Pigler Eszter

Pigler Eszter

Pigler Eszter

Sminktetováló, Kozmetikus, Xtreme Lashes szempilla stylist és még sok más, ami segített idáig eljutni.

Középiskola után főiskolára mentem, közgazdász lettem és elkezdtem építeni a karrierem, de gyermekkorom óta motoszkált bennem a szépségszakmák iránti vonzalom. Úgy döntöttem megvalósítom az álmaimat. Számtalan képzés, tanfolyam, munka után az álmok sorban valóra váltak. Megnyitottam saját kozmetikámat (vidéken), most pedig Budapesten is dolgozom elsősorban, mint Sminktetováló. Ezt a szép szakmát kiváló szakemberektől tanultam., úgy mint Kalcsu Hajni és Gárdai Éva.

Célom a természetes szépség hangsúlyozása és az összhang megteremtése.

Kizárólag magas minőségű anyagokkal dolgozom.

Nálam elérhető szolgáltatások:

  • Sminktetoválás: szemöldök, szemhéj, száj
  • Anti-aging kezelések: Bőrmegújítás, feszesítés, ránctalanítás

 

Hozzászólások lezárva.