Sminktetoválás

Kedves Vendégeink, Oldalkövetőink!
Szeretnék nagy örömmel bemutatkozni Nektek, a Darabos Évi Körömszalon legújabb tagjaként. A nevem Herczegné Csonka Viktória, kozmetikus-sminktetováló és esztétikai sminktetoválások készítésével foglalkozom.
Munkámban törekszem a természetességre, precizitásra és minőségre. Épp ezért használom a Perma Blend, Rosa és Biotek pigmentjeit melyek kiváló minőségűek és színskálájuk lefed minden igényt.

A következő technikákkal dolgozom:
szemöldök

  • microblading szálazott technika: a legtermészetesebb hatás érhető el vele, azoknak ajánlom akik nem sminkelik magukat a mindennapokban, csak egy szinte észrevehetetlen hatást szeretnének elérni
  • Soft púder technika: lágy púderes tetoválás, árnyékolt, enyhén sminkelt hatású végeredményért
  • Hybrid kombinált technika: a kézi microblading szálazás után, púder technikával adjuk meg a szemöldök plusz dússágát, volumenét

ajak

  • teljes vagy félsatír: ezek igény szerint kérhetőek kicsit szellősebb pigmentálással vagy rúzsozott végeredménnyel is

szemhéj

  • szempillasűrítő: vékony, fekete, tömény kontúrvonal melyekkel a felső pillasort összekötjük egymással ezzel egy elegáns, mégsem sminkelt hatás érhető el, amely lágyan kiemeli a tekintetet
  • klasszikus tusvonal: vékony, normál vagy vastag tusvonal, tömény, fekete, a végén kecses flickkel zárva.

A kezelések mindegyike érzéstelenítés mellett zajlik, lidokain tartalmú krémmel, kizárólag külsőleg így a
fájdalomérzet abszolút minimalizált. A tetoválás minden részletét közösen beszéljük meg, tanácsaimmal végig segítem döntéseid.


Mint minden kozmetikai kezelésnek így a sminktetoválásnak is vannak kontraindikációi amikor nem lehet elvégezni a munkát, illetve vannak olyan esetek amikor fokozott figyelemmel de elvégezhető a tetoválás, időpontfoglaláskor ezekről mindenképp ejtünk pár szót mint ahogy tájékoztatlak a tetoválást megelőző és utóápolási teendőkről is!
A kezelések nagyjából 2-3 óra alatt készülnek el, enyhe pirosság és ödéma egyes területeken jelentkezhet de a tetoválás végeztével egy hétköznapi nap gond és kellemetlenség nélkül folytatható. Ha még akad pár megválaszolatlan kérdés, akkor egy külön rövid konzultációra is van lehetőség.

Időpont foglalása, érdeklődés lehetséges:
telefonon a 0630/6653167-es telefonszámon illetve
üzenetben az oldalamnak írva: HV Studio-Sminktetoválás/Műkörömépítés


Szeretettel várom minden kedves Vendégemet szemöldök, ajak vagy szemhéj sminktetoválásra!